Groot Abstract Schilderij

Grote schilderijen als Eye Catcher

Grote abstracte schilderijen zijn een echte Eye Catcher. Ze zorgen voor een bepaalde sfeer en feeling voor in de ruimte. Een groot abstract schilderij is een echte toegevoegde waarde voor de ruimte. Het voegt iets persoonlijks toe, iets dat jij echt mooi vindt. De grote abstracte schilderijen van FAUQ Studio hebben een afmeting van 244 x 122 cm.

Een groot en modern schilderij

Een groot kunstwerk kan je interieur uitstraling en sfeer geven, maar als je het niet goed aanpakt staat het al snel rommelig en opgepropt.

Stem de elementen goed op elkaar af

Ben je dol op een wat drukker interieur, dat kan! Zorg dan wel voor herhaling. Hiermee wordt bedoeld dat je bepaalde kleuren of materialen terug laat komen.

Kies een kleurenpalet

Zorg dat de kleuren van je interieur goed passen bij het grote schilderij. Kies kleuren die of juist goed bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Laat de kleuren van het schilderij terugkomen in accessoires, zoals bijvoorbeeld kaarsen of kussentjes op de bank.

Minimaliseer je interieur

Kies je voor een groot modern schilderij in je woonkamer? Minimaliseer de rest van de omgeving. Een groot kunstwerk kan de aandacht trekken, vooral als deze erg kleurrijk of druk is. Less is more.

Creëer een rustig beeld

Kies je voor een groot abstract schilderij met verschillende kleuren of met een structuur. Kies dan voor een rustige achtergrond kleur. Het is belangrijk om de muurverf kleur af te stemmen aan het schilderij, of andersom. Wanneer je ervoor kiest om het abstracte kunstwerk op te hangen in een drukkere ruimte, zoals bijvoorbeeld de keuken, doe je er goed aan om een voor een rustig abstract schilderij te kiezen.

Een Groot Abstract Schilderij is een toegevoegde waarde voor ieder interieur.