Een roze schilderij
voor een romantische sfeer

EEN STIJLVOL
VLEUGJE ROZE

Roze is zacht en romantisch. Kwetsbaar en onschuldig. Roze is lief, vertederd en doet smelten. Roze is lieflijk, gevoelig en puur. Roze koestert en wil gekoesterd worden. Roze is een flexibelere kleur dan je denkt. De kleur gaat goed samen met diverse groentinten zoals olijfgroen en mosgroen. Voor een meer funky effect combineer je met goud, turqoise of geel. In een interieur bestaande uit grijs of beige tinten, doen rozetinten zoals fuchsia het goed als steunkleur.

Combineer roze met een andere tint roze

Roze kan stoer zijn maar ook vrouwelijk en sierlijk. Het is allemaal afhankelijk van de tint roze die gekozen wordt en de materialen die ermee gecombineerd worden. Combineer roze met roze voor een unieke look. Er zijn zoveel verschillende roze tinten zoals: oud roze, neon roze, knalroze, zacht roze, pastel roze, licht of donker roze, en klassiek roze.

Vel roze gecombineerd met wit

Roze kan stoer en sierlijk zijn tegelijk zijn. Een velle roze kleur staat prachtig in combinatie met witte accenten. Het is allemaal afhankelijk van de tint roze die gekozen wordt en de materialen die ermee gecombineerd worden. Kies je voor vel roze, houdt het geheel dan wat rustiger.

Koper en rose goud met poederroze

Zo zacht, zo fijn voor het oog. Poederroze gecombineerd met koper en rose tinten. FAUQ Studio is er dol op.

Roze met rood, het kan!

Deze zoete roze tint met het harde rood is een ware match.