Create your
Own painting

Droom je van een groot abstract schilderij in je woonkamer? Weet je precies welke kleuren je wilt, maar kan je gewoon niet het perfecte schilderij vinden dat bij jouw stijl past. Jouw persoonlijk schilderij laten maken is nu mogelijk! FAUQ Studio maakt het mogelijk om jouw input en creativiteit op de vrije loop te laten.

Zo creƫer je jouw
FAUQ Artpiece

Het is nu mogelijk om jouw persoonlijke schilderij te laten maken door FAUQ Studio. Het is heel eenvoudig. Je kan kiezen uit een aantal kleuren. Deze kleuren kies je uit met behulp van het kleuren pallet. Naast de kleuren kies je ook nog de vorm.

Eigenlijk laat je een schilderij in opdracht maken, maar dan betaalbaar! Wil je een abstract schilderij met felle kleuren, of wil je liever een schilderij met goud accenten. Alles is mogelijk!

Kunst op maat - FAUQ Studio
Kunst op maat - FAUQ Studio

Eigenlijk laat je een schilderij in opdracht maken, maar dan betaalbaar! Met jouw input en de finishing touch van FAUQ Studio.

JAYNIE JANNINK

Kunst op maat - FAUQ Studio
Kunst op maat - FAUQ Studio

#1

Bepaal het formaat van jouw nieuwe kunstwerk. De FAUQ Studio kunstwerken zijn verkrijgbaar van 10 x 10 cm tot 240 x 180 cm. De afmetingen daar tussen zijn eindeloos en kan je helemaal zelf bepalen.

#2

Na het bepalen van de afmetingen, kies je de kleuren die het best bij jouw interieur passen. Gek van felle kleuren of hou je van pasteltinten. De combinatie mag je zelf invulling geven.

#3

Nu je de afmetingen hebt bepaald en de kleuren hebt gekozen, kan je nog aangeven welke vormen jij mooi vindt. Dol op strakke en vierkante vormen of vind je ronde vormen veel mooier. De keuze is aan jou.