F.A.Q.

Afmetingen en bestellen

In welke maten zijn de kunstwerken verkrijgbaar?

De kunstwerken op maat van FAUQ Studio zijn verkrijgbaar in alle formaten van 10 x 10 cm tot en met 244 x 122 cm, alle formaten hiertussen zijn mogelijk. Bijvoorbeeld: 200 x 80 cm of 100 x 100 cm. De bestaande kunstwerken hebben een bepaalde afmeting, deze is beschreven bij de productinformatie.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Wat nu?

Heb je al de spam/ongewenste mail map bekeken? Mocht je hem hier niet in kunnen vinden, stuur ons dan even een mailtje, wij hebben hem zo voor je gevonden.

Prijzen en bezorging

Wat zijn de prijzen?

De prijs hangt af van de afmeting. De FAUQ calculator berekent de bijbehorende prijs. De reeds bestaande kunstwerken hebben een vaste afmeting en vaste prijs. Deze is te zien in de productomschrijving.

Wat is de levertijd?

Een kunstwerk uit de webshop mag je binnen 3 tot 5 werkdagen na het plaatsen van je bestelling in huis verwachten. De kunstwerken op maat hebben een langere levertijd. Dit kan variƫren tussen de twee en drie weken.

Bestellingen en retouneringen

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling, als deze eenmaal geplaatst is, niet meer annuleren. Zodra jouw bestelling geplaatst is wordt het productieproces in werking gezet.

Kan ik mijn kunstwerk retourneren?

Een kunstwerk op maat kan helaas niet geretourneerd worden. FAUQ Studio biedt de mogelijkheid om een uniek kunstwerk op maat te laten maken. Je kiest zelf de afmetingen en selecteert de kleuren. Daardoor ontstaat een uniek kunstwerk, helemaal volgens jouw wensen samengesteld. Kunstwerken op maat, kunnen daarom niet geretourneerd worden.