ART WEBSHOP

Abstracte Kunst & Line Posters

Shop your art online at FAUQ Studio, the Art Shop. De schilderijen webshop voor de mooiste abstracte kunst en minimalistische posters.

Online Schilderijenshop - FAUQ Studio

Geef je interieur een extra boost!

Moderne Art Touch

Abstracte kunst geeft een persoonlijke touch jouw interieur. Mis je net even die extra warmte? Vind je jouw interieur te saai? Heeft de ruimte geen persoonlijkheid? Kleurrijke abstracte schilderijen zorgen voor de warmte en gezelligheid waarnaar jij verlangt.

Abstracte schilderijen met passie gemaakt

De moderne schilderijen van FAUQ Studio zijn met passie en liefde gemaakt. De kleuren zijn zo samengesteld dat de meest unieke contrasten en lijnen ontstaan. De kleurrijke schilderijen komen extra mooi tot hun recht op een wit gestuukte muur. Kies de accentkleur die bij jouw woning past. Bij FAUQ Studio is het zelf mogelijk om jouw eigen kleurenpallet samen te stellen. Een groot abstract schilderij, dat en betaalbaar is en volledig past in jouw thuis.

Vind het perfecte kunstwerk

FAUQ Studio biedt betaalbare en unieke kunstwerken aan in de online kunst shop.
In de schilderij webshop kan je filteren op kleur, formaat, lay-out en prijs. Zoek en vind wat jij mooi vindt.

De leukste schilderijen webshop met voor ieder wat wils. Met slechts een paar kleurrijke of figuratieve details kan je jouw interieur heel snel een andere look geven. Dat is toch precies wat jij wilt? Betaalbaar en snel in huis!

Check out the Art Webshop!

Kies je kunstwerk
uit de Schilderijen Webshop.

FAUQ Studio

Het formaat van de abstracte kunst

In de schilderijen Webshop kan je filteren op formaat. FAUQ Studio biedt kunstwerken aan in verschillende formaten. De abstracte schilderijen zijn standaard verkrijgbaar van 244 x 122 cm, 122 x 122 cm en 122 x 61 cm. Ook in het natuurlijk mogelijk om een kunstwerk op maat te laten maken. Dit kan al vanaf 10 x 10 cm. De prijs wordt berekend aan de hand van de m2.

Formaten van de kunst posters

De kunst poster van FAUQ Studio zijn verkrijgbaar in 56 x 76 cm, 40 x 50 cm en 42 x 29,7 cm. De zwart wit posters zijn prachtig om te combineren met een figuratieve poster. De lay-out van de schilderijen & posters zijn er in liggend, staand en vierkant.

Figuratie kunst in de schilderijenshop

In de kunstshop vind je niet alleen de mooiste abstracte kunst, maar ook figuratieve kunst en kunst posters. De kunst posters zijn gecreëerd met liefde op papier van Arches. Kies en bestel online jouw favoriete FAUQ Artpiece.