Abstracte zwart wit posters

Het versimpelen en vereenvoudigen van het imperfecte en nietnatuurgetrouw zijn de basis voor de abstracte schilderijen uit de serie ‘Fauve’. Door de abstracte, maar pure lijnen stralen de figuren intensiteit en kracht uit.

De ‘Fauve’ posters online bestellen

Posters en prints zijn helemaal hot. Daarom heeft FAUQ Studio speciale posters op 100% katoen (300 grams) papier ontworpen. De posters zijn dus geen prints, maar een echt kunstwerk. De kunstwerken zijn geweldig als muurdecoratie, maar staan ook heel gaaf in een fotolijst. Het is gaaf om de muur posters te combineren met andere gedrukte posters. Ook is het natuurlijk prachtig om meerdere posters van de serie ‘Fauve’ op te hangen in je woonkamer of bij de eettafel. Doordat de kunstwerken zo abstract zijn, kan je gedachte erin verdwalen, wat weer rust uitstralen.

Prachtige art prints

De mooiste kunst posters en gaafste art prints van FAUQ Studio kan je eenvoudig online bestellen. De zwart wit posters van FAUQ Studio zijn geïnspireerd door het fauvisme en abstracte vormen van het lichaam. Op het abstracte en minimalistische wijze zijn deze art posters ontworpen en gecreëerd.

Deze serie ‘Fauve’ is verkrijgbaar op 42 x 29,7 cm. Er zijn slechts 12 exemplaren gemaakt. Ieder kunstwerk is gesigneerd en genummerd.

Net zo uniek als jij bent

Net als jij is ieder kunstwerk uniek. Alle kunstwerken en posters van FAUQ Studio zijn met de hand en een penseel gemaakt. Met passie en liefde gemaakt. Wil je een bijzondere poster kopen, droom dan weg bij de zwart wit posters van de serie ‘Fauve’ van FAUQ Studio.

Abstracte eye catchers

De minimalistische kunstwerken blenden in met jouw interieur zonder het te domineren. Breng rust en tegelijkertijd een abstracte eye catcher in jouw favoriete woonruimte.

Ook in deze kunstserie komt die visie van betaalbare kunst terug. Voor iedereen toegankelijk, even puur als de verf op papier.