Tips bij het uitkiezen van schilderijen voor op kantoor

Een kantoor hoeft niet een saaie kille plek te zijn. Het is juist een aanrader om leuke dingen op te hangen zoals schilderijen. Door wat flaire aan te brengen aan dat saaie kantoor pand zullen mensen anders over jouw kantoor denken. Het heeft ook een stimulerend effect op je werknemers. Er wordt in dit artikel duidelijk gemaakt wat je kan doen om je kantoor op te vrolijken met behulp van kunst.

Een schilderij kopen: waar moet je aan denken?

Er zijn een paar dingen waar aan gedacht moeten worden bij het kopen van een schilderij. Het is verstandig om online te shoppen voor een schilderij. Een fysieke winkel heeft over het algemeen maar een klein aanbod en online heb je ontelbaar veel opties. Het is beter om een handgeschilderd schilderij te kopen aangezien het dan een uniek exemplaar is in plaats van massaproductie. Wees lekker extra en koop iets met felle kleuren om je kantoor wat op te vrolijken.

Maak het persoonlijk

Het is ook een idee om een schilderij speciaal te laten maken van een bepaald persoon of gebeurtenis. Je kan bijvoorbeeld de oprichter van het bedrijf laten schilderen en die in het kantoor hangen. Op deze manier heeft het schilderij een veel grotere emotionele waarde voor jou en jouw bedrijf.

Een poster: is dit kunst?

Je kan in plaats van schilderijen ook posters ophangen in je kantoor. Je kan zelf bepalen wat je laat drukken op de poster. Het is over het algemeen goedkoper dan een schilderij. Het is zeker een vorm van kunst. Als het men opvalt en ze vinden het mooi, dan heeft het zijn werk gedaan.